Sklepanje nezgodnega zavarovanja preko spleta

Na spletu najdete informacije za vse vrste zavarovanj, tudi nezgodno.

Glede na ime spletne strani, bomo na tej strani govorili o nezgodnih zavarovanjih, njihovih kritjih in ostalih lastnostih, tako da boste dobili vse potrebne informacije o tej vrsti zavarovanj.

Še posebej pa se bomo dotaknili sklepanja preko spleta.

Splet vam omogoča, da večino potrebnih stvari uredite preko spleta, tako prihranite na času in denarju.

Pri nezgodnem zavarovanju je najprej potrebno vedeti, kakšna kritja vse obstajajo. Nato pridobimo ceno za kritja, ki jih želimo. Na koncu pa sklenemo primerno zavarovanje, ki ustreza kritjem, ki jih potrebujemo in da je primerna tudi cena.

  1. Klede kritij bomo na strani veliko napisali, predvsem pa se je tukaj potrebno zavedati, da je med njimi najpomembnejša trajna invalidnost. Zraven tega je na voljo tudi nezgodna smrt, dnevna odškodnina in bolnišnični dan. Dodatno lahko priključimo tudi zlom kosti, mesečne rente v primeru invalidnosti in še nekaj drugih nevarnosti.
  2. Na pri strani Nezgonozavarovanje.si si lahko naročite informativni izračun. V njem označite kritja, ki jih želite in izpolnite druge podatke o sebi ali osebi, ki jo želite zavarovati. Po poslanem obrazcu vam bomo v nekaj dneh poslali višino premije za izbrana kritja. Premijo je možno plačevati letno, polletno, četrtletno ali mesečno.
  3. Po tem, ko pregledate kritja in ceno se dogovorimo za sklenitev nezgodnega zavarovanja, ki ga lahko sklenemo preko spleta ali se naš zastopnik oglasi pri vas. Preferiramo obisk našega zastopnika, saj s tem še enkrat preverimo vse podrobnosti, da se izognemo napakam in tako res sklenete zavarovanje, ki ga želite. Zavarovanja sklepamo po celi Sloveniji.