Družinsko nezgodno zavarovanje

Nezgodno zavarovanje je za vse družinske člane enako pomembno.

Zavarovanje za trajno invalidnost zaradi nezgode bi moral imeti vsak, tako da je priporočljivo to kritje imeti na družinski polici z dovolj visoko zavarovalno vsoto, da bi v primeru trajne invalidnosti bilo dovolj finančnih sredstev za dodatno zdravljenje in prilagoditev življenja.

Prednosti družinskega nezgodnega zavarovanja

 • plačilo ene premije: Namesto plačevanja premije za vsakega družinskega člana posebej, plačujete samo eno premijo. V primeru plačila letne premije, pa lahko izkoristite še kakšen popust.
 • visoka kritja za vse: v ponudbi je veliko različnih nezgodnih zavarovanj (lahko jih dobite v službi ali šoli, pri zavarovanju avta ali hiše ,…). Običajno so to osnovna kritja z nizkimi zavarovalnimi vsotami. Izognite se temu in sklenitev eno zavarovanje za celo družino.
 • preglednost: Z eno polico imate vsa kritja jasno navedena na enem mestu in lahko kadarkoli preverite kritja in posebnosti.
 • prihranite pri drugih zavarovanjih: kot omenjeno zgoraj, se lahko nezgodno zavarovanje “doda” številnim drugim zavarovalnim produktom (avtomobilsko, življenjsko, zdravstveno, premoženjsko zavarovanje), pod pretvezo, da je samo nekaj evrov. Takšna zavarovanja niso optimalna. Z enim družinskim nezgodnim zavarovanjem se lahko izognete vsem tem nepotrebnim stroškom.

Dodatne ugodnosti družinske police

Ob sklenitvi družinskega zavarovanja izkoristite tudi druge ugodnosti, kot je:

 • nižja premija v primerjavi s sklenitvijo posameznih nezgodnih zavarovanj,
 • bonus kritje v primeru določenih paketov
 • dodatni popust za druga zavarovanja pri enaki zavarovalnici.

Bonus za velike družine: Število otrok ne vpliva na premijo, tako da je za družine z 2, 3 ali več otroki takšno zavarovanje še toliko bolj primerno.

Kakšna je cena za družinsko nezgodno zavarovanje?

Cena je odvisna od števila kritij in zavarovalne vsote za posamezna kritja. Z znižanjem zavarovalnih vsot lahko znižamo tudi ceno (premijo). Vsem priporočamo sklenitev visoke zavarovalne vsote za trajno invalidnost, v primeru družinskega nezgodnega zavarovanja pa še sklenitev za nezgodno smrt.

Izpolnite spodnji obrazec in brezplačno vam bomo pripravili izračun. Po prejetem izračunu lahko prilagodimo kritja, da bodo takšna, kot želite. Prav tako da bo cena primerna.

  Za izračun izpolnite spodnje podatke

  1. Kakšno nezgodno zavarovanje želite?

  DružinskoIndividualno, otrok, motoristiPartnersko

  2. Kakšna kritja želite?

  Izberite zavarovalno vsoto za kritja, ki jih želite.

  Trajna invalidnost:

  Nezgodna smrt:

  Bolnišnični dan:

  Za nadaljevanje pritisnite gumb Naprej.


  3. Vpišite zavarovane osebe

  Vpišite ime in priimek, datum rojstva in poklic/delo, ki ga oseba opravlja za VSE osebe, ki jih želite zavarovati.

  4. Kontaktni podatki

  Vpišite vaše podatke, da vam pošljemo izračun.  Preverite podatke in pritisnite Pošlji.

  družinsko nezgodno zavarovanje

  Omejitev kritja

  Pri družinskem zavarovanju, kakor tudi pri vseh drugih oblikah nezgodnega zavarovanja, ni možno skleniti zavarovanja za nezgodno smrt za otroke do 14. leta starosti.

  Tudi če zavarovalna polica zajema to kritje (nezgodna smrt zaradi nezgode) za otroke mlajše od 14 let ne velja. Takšnega zavarovanja ni možno skleniti po zakonu, tako da velja za vse zavarovalnice.